Z pesak

Ootame kassipoegi!

Meil on hea meel teatada, et pärast aasta ajast pausi on meil tulemas 4 pesakonda kiisupoegasid vahemikus 17.aprill kuni 10.mai. Lisaks sellele on plaan veel kahele pesakonnale. Seejärel teeme jälle pikema pausi.

Seega kõik devon rex kassipoja huvilised, kes veel pole ootejärjekorras kirjas ja kel sel aastal kindel soov endale kiisubeebi koju viia, helistage või kirjutage!  Kiirematel on alati parem valikuvõimalus.

Kõigi 4 pesakonna isaks on meie uus isane Grem. Pesakondi ootame Koletale, Tiger Lilyle, Xiule ja Odale. Värvivõimalused on erinevad, kuid suur tõenäosus on punakatele, kilpkonnadele ja kreemikatele toonidele ning maskiga kassidele.

Suvesse plaanime veel pesakonda Haidyle ja Lucyle.

Sügisest otsime kodu ka paarile täiskasvanud  kassile, kes lähevad aretusest välja. Samuti nii Koleta kui Oda on valmis sobivuse korral oma kassipojaga kaasa minema. Seega pered, kes soovivad kate devonit, siin on Teie võimalus!

 

 

 

 

Categories: Uncategorized