Oda

Planeerime kassipoegi Oda x Chilli augusti lõppu

Planeerime kassipoegi oma imekaunile Odale. Loodame saada suurepärase näitusetüübiga emast devon rex kassipoega, kes saaks jääda kasvandusse. Eelmisest paaritusest Jazzmaniga sündis kahjuks ainult üks isane kassipoeg, kes oli küll väga ilus, kuid meie jaoks valest soost. Seekord kasutame paarituses Chillit, kes on juba kogenum aretusisane ja annab samuti imeilusa mustriga järglasi. Kuna mõlemad kassid on väga tugeva tüübiga, loodame ka pisikesi devonibeebisid väga tugeva aretustasemega. Mõlema kassi veregrupp on A. Oda eelmise kassipoja Uno tegemisi saab jälgida Instagramis aadressil https://www.instagram.com/uno_and_felicity/

Unol on ka devon rex sõbranna Felicity, kellega nad on ühevanused ning koos kasvavad. Järjekordne suurepärane näide, kuidas kahte devon rexi pidades on topelt rõõm!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *