IMG_4864

Ootame aprill-mai 2 pesakonda kassipoegasid!

Kevad toob toredad uudised ja  seega ootame aprilli keskpaika ja mai algusesse beebisid.  Pesakonnad tulemas kassidel Tinker Bell ja Lucy !

Lucy eelmine pesakond ebaõnnestus ja seega seekord hoiame pöidlad peos! Lucy peal on suured lootused, et saada endale sellest kombinatsioonist uus poiss aretusse. See jääb ka Lucy ainsaks pesakonnaks ja seejärel läheb Lucy steriliseerimisele ja oma päriskoju tagasi. Lucy trumbiks on suured ja uhked kõrvad ning ilmekad silmad, mis on devon rex aretuses väga olulised.

Meie harukordse erivärvi silmadega Tink’i pesakond on aga põnev, kuna tegu on väga tugeva näitusetüübiga kasside kombinatsiooniga. Ei saa välistada, et ka sealt keegi jääb aretusse.

2O8A4457 - Copy 2O8A6958

 

Lisaks Tink’i ja Lucy pesakondadele planeerime sügisesse pesakonda Koletale ja Tiger Lilyle. Võtame juba varakult ootejärjekorda, sest kogemus näitab, et kassipoegi ei jätku kõigile soovijatele. 2 pesakonda on keskmiselt kokku 5 kassipoega, kuna devon rexide pesakonnad on väikesearvulised, keskmiselt 1-4 kassipoega.

Categories: Uncategorized