2O8A9904

Meil on kassipojad!

Meil on kassipojad! Esimene devon rex pesakond on Venus x Grem ja seal on 4 kiisupoega. Hetkel on kõik broneeritud ootelisti inimestele. Kes ei ole veel minult teadet saanud, ärge heitke meelt, mai alguses ootame veel 2-3 pesakonda ja mai lõpus veel ühte. Kui on veel keegi, kellel on tõsine soov sel aastal üks devon rex beebi omale koju viia, siis kirjutage julgelt kodulehel olevatele andmetele. Arvestame kõikide soovijatega ja vajadusel jõuame veel ühe pesakonna juurde paaritada.  Kindlasti ärge jääge ootama vabade kassipoegade kuulutust kodulehel, kuna seda ei pruugigi tulla.

Seniks aga tulge jälgima meie instagrami kontot : masterpiececattery

Kodulehe haldamine on märksa tülikam, kui värskete piltide instagrami laadimine, seega esimene info ja värskeimad devon rex pildid on seal!

Siin pildil on meie kaunis Inter Champion Venus Virginia Masterpiece, kelle esimesed beebid kasvavad mul hetkel pesakastiga täitsa voodis kaisus.

2O8A9904

Categories: Uncategorized